COVID-19

Kære patienter

 

Grundet regeringens tiltag for at afbøde udbredelsen af COVID-19 (Coronavirus) i befolkningen, har Lægehuset valgt at gøre følgende i perioden 13.03.2020- 27.03.2020 (begge dag inkl.)

Alle planlagte konsultationer, som ikke er akut vil blive aflyst, vi vil forsøge at kontakte dig via mail, via www.lægehusetifårevejle.dk eller via telefonopkald, hvis du ikke er tilknyttet førstnævnte.

Konsultationer som vi ser en mulighed i at gennemføre pr. telefon, vil blive kontaktet via sådan når muligt. Herudover vil vi forsøge at etablere video-konferencefaciliteter henover weekenden, således at vi forhåbentlig kan være oppe og køre med dette opad mandagen.

Vi vil herudover fortsat været tilgængelige via vores e-konsultationsmodul.

Alle akut opståede problemstillinger:

Kontakt som vanligt på 59653046, du kan ringe mellem kl. 8-12, herudover vil vi bede dig overveje om behovet kan vente til førstkommende hverdag. Hvis det ikke kan vente, skal du trykke 1 og vil blive viderestillet til vores akuttelefon.

OBS: Hvis du har tegn på øvre luftvejsinfektion, herunder feber, snue, halsondt, hoste og influenzasymptomer, skal du i princippet blive hjemme og undlade tæt kontakt til andre mennesker. Du skal generelt sørge for en rigtig god håndhygiejne.

Når du føler dig rask, skal du fortsat følge din arbejdsgivers henstillinger og Statsministeriets vejledninger.

Vi behøver ikke at blive kontaktet fordi du har ovenstående, du skal blot tage ovenstående forholdsregler. Vi tager ikke stilling til om du skal på arbejde, men henstiller til samfundssind og ansvarlighed.

UNDTAGELSE: Hvis du har ovenstående, herunder udtalt lufthunger og ikke mener dig i stand til, at klare situationen på egen hånd. Mener at du har en lungebetændelse, så skal du kontakte os på vores vanlige telefon mellem 8-12, eller hvis akut herefter, tryk 1 og du bliver viderestillet til vores akuttelefon. Du må ikke møde op uanmeldt.

 Se mere på www.coronasmitte.dk

Med venlig hilsen

Lægehuset i Fårevejle

 

Opdateret 13.3.2020, kl. 18.00 – løbende opdateringer.