Videokonsultationer

Kære Patient

Videokonsultation – Covid-19

Grundet tiltagene fra Statsministeriet, er vi blevet anbefalet at aflyse alle fysiske ikke akutte konsultationer. De patienter, som havde en tid hos os, skal derfor desværre ikke fremmøde.  Indtil videre gælder dette til og med fredag den 27.3.2020.

Til de patienter der allerede har en konsultation, vil vi forsøge at etablere et videokonsultationstilbud gældende fra mandag-tirsdag den 16.-17.3.2020. Du vil blive inviteret via e-konsultationsmodulet, følg instruktionerne i . Konsultationen vil forsøges afholdt på tidspunktet for din ”aflyste” konsultation. Også her kan der forekomme ventetid på lægen.

 

Vi ser fremadrettet akutte patienter, der fortsat skal ringe ind og bestille tid mellem kl. 8 og 9 på hverdage.

Undtaget herfra er øvre luftvejsinfektioner, som vi ikke skal se i vores konsultation. Symptomer herpå, er forkølelse, halsondt, snue, feber, hoste og mild åndenød.

Da alle i ovennævnte som udgangspunkt kan være smittet med COVID-19, skal vi forsøge at undgå smittespredning. I ovenstående lette tilfælde, anbefales at du bliver hjemme og undgår kontakt til andre end husstandens øvrige beboere. Hvis du ikke mener, at kunne håndtere situationen i hjemmet eller åndenøden er tiltagende, så skal du ringe til os i lægehuset, hvorefter vi foretager en vurdering af problemstillingen.

 

Med venlig hilsen

Lægehuset i Fårevejle.